Bedrijfsfysiotherapie

Fysiotherapie in uw bedrijf

Voor bedrijven bieden wij speciale programma's aan die er voor zorgen dat werknemers snel weer terug zijn op de werkvloer en dan ook niet snel meer uitvallen. U kunt bij ons terecht voor: RSI, chronische klachten aan nek, schouder en lage rug, hernia's en andere beroepsgerelateerde klachten. Aanmelding kan via uw werkgever of via de bedrijfsarts.

Naast een efficiënte en heldere training, waarbij er van te voren heel duidelijk is voor alle partijen wat er gaat gebeuren en hoe lang dat gaat duren, is er tevens de mogelijkheid dat een therapeut bij u op het bedrijf een werkplekonderzoek verricht. Dit werkplekonderzoek richt zich op de volgende aspecten:

- Werkzaamheden/inrichting werkplek (juiste plaatsing/instelling werkplek)
- Geconstateerde "knelpunten" en oplossingen
- Werk-/houdingsadvies
- Advies methode van werken
- Specifieke adviezen en oefeningen gerelateerd aan klachten van de werknemer.

Na dit onderzoek ontvangt u van ons een gedetailleerd verslag. 

Onlangs hebben wij onze service uitgebreid met stoelmassage. Deze service is voornamelijk gericht op bedrijven en instellingen. Stoelmassage is een massagesoort die voornamelijk toegepast wordt op de werkplek. De massage is rustig en volgens een bepaald schema opgebouwd. De cliënt hoeft zich niet te ontkleden. Een stoelmassage duurt gemiddeld zo'n 20 minuten. Bedrijven en instellingen kunnen voor hun personeel deze extra service aanbieden om de gezondheid en motivatie van hun personeel te stimuleren. 
Daarnaast zijn er subsidieconstructies mogelijk. Informeer bij uw arbodienst of uw werkgever voor meer informatie. 

Onze ervaring is dat bedrijven die deze service aanbieden voor hun personeel, zij een eigen bijdrage vragen voor een stoelmassage in de vorm van een symbolisch bedrag.

Er zijn studies die aantonen dat een regelmatige interventie, zoals stoelmassage een positieve invloed heeft op het ziekteverzuim. Daarnaast werkt een massage verkwikkend en motiverend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Lems, via marcel.lems@herniacentrumamsterdam.nl of via 020-3375534.